Udgård's Grå Ulve

Rockerbanden Udgård’s Grå Ulve er Korsbæks svar på organiseret kriminalitet.
Mens de på papiret er en næsten respektabel motorcykel klub, er det almindelig viden at de står bag næsten al handel med narko, dummebøde-vold og beskyttelsespenge i byen og oplandet. At bevise det i retten er noget sværere, og når det en enkelt gang i mellem lykkes kan det kun tørres af på et enkelt medlem ad gangen.

Hvad de færreste ved er at Klubben er mere og værre end bare kriminelle bøller. Næsten halvdelen af deres medlemmer har elle-, trolde- eller ligefrem djævleblod i årene, og nogle af dem er hundreder af år gamle.

Faces:

  • Avgust Møller – en mand, lav af højde men vældig af drøjde, som det er lykkedes ikke bare at lede men nærmest tæmme dette vilde kobbel af bæster.
  • Kæmpe Jønne – en jættestor Norsk rocker som er flyttet til Korsbæk.
  • Pusher Peter – ældre motorcykel entusiast, der ofte fungerer som klubbens ansigt udadtil.

Relationships

Locations

  • Ulvene har lokaler og ejendomme flere steder i byen, til forskellige formål:
  • Tårnhøjvej 75: Deres tidligere “rockerborg”. Kommunen har med baggrund i visse Skattetekniske finurligheder tvunget dem til at flytte ud herfra. De er fortsat sure over det, men naboerne er glade… Den store og solide mur om ejendommen er der dog stadig.
  • Banegårdsvej 22: I december 2014 åbnede de et bilværksted i et tidligere pakhus i udkanten af industrikvarteret, i nærheden af banegården. Det siges, at de giver en god service og kan lave alt til en rimelig pris. De har vist nok planer om også at bruge stedet til istandsætning af brugte biler, som de så kan sælge andetsteds i byen.
  • Den kinesiske restaurant Dragen er nu Ulvenes hovedkvarter. De holder til på 1. og 2. sal samt i det gamle baghus, der også tilhører ejendommen (og ift. rygter måske også i kælderen).

Udgård's Grå Ulve

Tales of That City Kema