Lou-Lou Bar

loulou1.jpg

Theme
Lou-Lou’s hus har styr på sit lort!
The Idea
En fancy bar hvor byens rigeste er en snack for vampyrer.
Aspect
Parasitterne har også parasitter
The Faces
Name concept
Lou-Lou barens indehaver og excentrisk lokal kändis
Cilotte rigmandsdatter – prinsesse, really – og stamgæst.

Description

Ejes af Lou-Lou (dette er ikke hendes rigtige navn), og i den private afdeling kan byens sjæle-sugere komme og slukke tørsten. Officielt er Lou-Lou meget imod, at der også er narko i baren. I virkeligheden synes hun det er helt fint, især hvis det ikke ødelægger maden.

Baren er et sted hvor spidsborgernes børn kommer for at gå i byen. Der er dresscode, og der er også altid to store gutter i indgangen (som i øvrigt ikke er helt “naturlige”). Man kan få mange spændende cocktails, og i dag- og de tidlige aftentimer også lidt spiseligt (sandwiches etc). Der er et fornuftigt dansegulv, og rundt omkring står dybe røde læder stole omkring hyggelige borde med (kunstige) stearinlys. Væggene er beklædt med kunst (en del af det er faktisk rigtig og i øvrigt dyr kunst) og bogreoler. I dagtimerne kommer her også en del intellektuelle, heriblandt Gammelkøbing Bogklub. Gæsterne kan frit anvende bøgerne i reolerne. Nogle af dem er i øvrigt lidt sære, men det opdager de unge mennesker sjældendt, da tiden helst skal bruges til at se og blive set, drikke fancy’e drinks og forhåbentligt komme hjem med en passende person af modsat køn. Der er en balkon hvorfra man kan se ned (både bogstaveligt og i overført betydning) på “pøbelen”, og det kræver et VIP kort at komme derop (der kan købes i baren til ublu pris). Bag balkonen ligger den førnævnte private afdeling. Der står en “goon” både ud for den private afdeling og ved trappen til balkonen.

Baren ligger på Banevang i Korsbæk, et minuts gang fra stationen. Der er parkeringsmuligheder bag huset (anvendes mest når det Bedre Borgerskab kommer fra Gammelkøbing i dagtimerne med deres bogklub).

Lou-Lou Bar

Tales of That City Onkel_Thorsen