De Underjordiske

Threat

CHUD.jpg

Aspect

I mørket er alle varulve grå

The Idea

Undergrunden kryber og kravler ikke bare med rotter og flagermus, der bor også væsner og folk som ikke længere kan gebærde sig i oververdenen: mennesker fra andre tidsaldre, folk der har set for meget eller ikke kan styre deres magi, små og store trolde, unaturligt udseende changelings, Ghouls, og andre kryb.

De står ikke sammen, og kommer fra både fra forskellige steder i landet og fra forskellige tidsaldre, måske draget til Korsbæk af tidsplintringen. De stærke lever af de svage, de svage lever af rester fra Oververdenen.

Nogle Underjordiske gør deres bedste for at holde på deres menneskelighed, andre fejrer deres frigørelse fra det konventionelle samfund, mange har aldrig været mennesker, og så er der dem som parodierer menneskelighed.

Er de en underpriviligeret, uaccepteret klasse af ofre for en kold og hensynsløs verden, eller er de ustoppelig horde af potentielle plyndringsmænd der blot venter på en undskyldning for at bølge op fra deres tunneler som en plage af pestrotter? Kun tiden vil vise det, og tiden er nær!

Relationships

  • Mange af De Underjordiske har før boet på Bofælleskabet og mens de ikke længere kan leve der, er de stadig venner med nogen som kan.
  • Myndighederne tror at Undergrunden mest bare er fyldt med skadedyr, og hjemsted for nogle få hjemløse bumser. Hvis de drømte om hvor mange der rent faktisk lever dernede, ville de straks sørge for at få det ryddet.
Faces
Basse Korsbæks “eneste” hjemløse er også en vætte
Duebroderen Lader til at være en middelalderlig munk
Eljûdnír høvding for den bistreste bande barske bæster
Ganglad en fæl gammel kælling, sikkert en heks
Runger en trold, eller jætte, som er vokset for stor til at forlade sin hule
Grev Kalkstein Tragikomisk Udød Operasanger med tendens til masker og kapper
Fyrmester Tøffesen Udød togmekaniker/steampunk cyborg

De Underjordiske

Tales of That City elveejay