Thomas Larsen

Studerende ved det naturvidenskabelige fakultet. Sort bælte i karate og elsker en udfordring.

Description:

Thomas er et stort brød men dum er han ikke. Han er sensei i Korsbæk Karate Klub og arbejder derudover et par nætter om ugen som udsmider ved De Syv Segl ved havnefronten. Han har været medlem Korsbæk Eventyr Klub men er ikke længere aktiv i klubben.

Aspects:
Agent for Venatori Umbrorum
The Secret War
Sensei i Korsbæk Karate Klub
Bygget som en bjørn
Brave to the point of insanity
Mine venner i Kayan Dayak
Min affære med Sanura

Bio:

Født og opvokset i Gammelkøbing. Han flyttede til Korsbæk da han begyndte på universitetet og bor i et lille bofællesskab sammen med en række sære eksistenser. Nogle af dem er virkeligt ret sære, men i det mindste sker der altid noget spændende, når de er i nærheden – selv om Thomas til tider overvejer, om det ikke måske alligevel ikke havde været bedre med et almindeligt kedeligt kollegium, hvor der ikke lyder sær messen efter midnat eller drypper sære væsker ned langs væggene.

Det skal siges, at selv om Thomas på ingen måde er dum så er han lidt af en slagsbroder. Han elsker en god slåskamp og det er sket flere gange, at han har blandet sig når det er gået hårdt for sig i nattelivet. Nu er det naturligvis ikke sportsligt (eller sjovt, for den sags skyld) at slå på dem, der ikke er en udfordring, og hans Sensei har flere gange (med hårdtslående argumenter) påpeget, at det ikke er passende selv at starte en slåskamp, men hvis man bare kommer andre til undsætning er det jo en anden sag…

Thomas laver en del socialt arbejde i karateklubben med de utilpassede unge. I Kayan Dayak gør han et ihærdigt forsøg på at få beboerne til at styrketræne i det træningslokale han har indrettet i kælderen (med begrænset succes, men Thomas bruger de fleste af sine penge på at købe flere maskiner og vedligeholde de nuværende). Han tilbyder også træningslektioner et par gange om ugen, både i styrketræning og i selvforsvar.

Thomas Larsen

Tales of That City Kema