Stephan el Hassan, aka Skribbit

Enten en ung indvandrer eller en meget grim lille goblin

Description:

Stephan (også kendt som Skribbit) er egentligt en lille og meget grim goblin. Han har grønlig-brun hud og mindst 5 forskellige synlige hudsygdomme (udslæt, voter m.m.). Han har spidse ører og små hugtænder og en lang kroget næse. Han bærer stort set altid rundt på en stor rygsæk og har typisk også et par bælter over skuldrene hvorfra der hænger et utal af store og små poser, punge og tasker. I hans bælte om livet har han et par knive og et par store revolvere.

Men, han kan også, via en magisk amulet han har skaffet sig, skifte form til et menneske – altid en lille person, men dog ofte større end han er som goblin. I Korsbæk foretrækker han at være en lille invandrer, der går for at være Hassans “fætter” men han kan tilsyneladende også i perioder vælge at se anderledes ud, hvis han ønsker det – så det er ikke altid man ved hvordan han ser ud.

Bio:

Skribbit kommer fra “den anden side” af den rift, der leder fra Hassans Marked til den anden verden kendt som “Umbra”. Han siger, at han kom fra en lille underjordisk landsby, hvor de dyrkede svampe og levede af handel, men at han blev nødt til at forlade byen i al hast grundet nogle beklagelige hændelser. Han fulgtes så sammen med en gruppe af pilgrimme, hvor han agerede som guide indtil de efterlod ham i en anden verden – men da han også der blev persona non grata tog han tilbage til sin hjemverden. Noget senere fandt han så ved et tilfælde riften i Firenze og blev gode venner med Hassan. Efter riften til Umbra blev lukket er han faldet godt til som indvandrer og lever nu hovedsageligt på uhæderlig vis ved div. tyverier og anden lavere kriminalitet, men han er for så vidt en flink fyr. I den seneste tid har han desuden arbejdet for Dronning Natsol.

Han er i øvrigt ikke en dårlig person at have i baghånden, hvis man har brug for at bryde ind et sted eller af anden årsag risikerer at havne i fedtefadet, og hvis man bare tilbyder ham en rimelig betaling eller opgaven lyder tilpas sjov eller spændende, kan det sagtens være, at han vil hjælpe.

Aspects:
Goblin Rogue
Money is better than anything
Endless pockets
small of stature
ugly as sin
I am right behind you
I know my guns

Stephan el Hassan, aka Skribbit

Tales of That City Kema