Dr Michael Piatzick

Neurolog med personlighedskult

Description:
Face of
Untapped Potential
Korsbæk Sygehus
High Concept
Passioneret Neurolog
Motivations
Jeg er den bedste og kan hjælpe de fleste
Relationships
Han og Dr Meier er professionelle og filosofiske rivaler

Rystende smuk og med en dybt magnetisk personlighed, samt en besættelseslignende passion for sit arbejde, er dr Piatzick populær blandt både kolleger og patienter. Hvis bare han kunne hjælpe alle, istedet for nogle få – men der er ikke nok timer i døgnet.

Man siger om ham at han har en nærmest magisk berøring, at kroppe og sind nærmest heler sig selv blot for hans skyld.

Bio:

Trods hans middelmådige præstation på medicinstudiet og hans ganske gennemsnitlige læretid, blomstrede Dr Piatzick pludselig voldsomt da han først begyndte at praktisere. Hvad enten han vil det eller ej er han lidt af en stjerne i byen – og meget få forstår hvorfor han og den ligeså vellidte Dr Meier er så store modstandere af hinanden. Nogen tilskriver det ikke overraskende konkurrence mellem alfa-hanner, men folk som kan læse mellem linierne tror at de ved noget om hinanden som de ikke lader andre vide.

Født, opvokset og uddannet i København, var Michael Piatzick meget omhyggelig med at få en plads på netop Korsbæk Sygehus – om det var den nyligt flyttede psykiatriske afdeling der tiltrak ham, eller blot behovet for at være en stor fisk i en lille dam er genstand for megen debat.

Dr Michael Piatzick

Tales of That City Onkel_Thorsen