Lykke Ravn

Evigt uskyldigt offer, bjergtaget af sommer

Description:
Face of
Kayan Dayak Bofælleskab
Inequality vs Social Justice
High Concept
Det uskyldige offer
Motivations
Jeg vil bare elskes
Relationships
Høns passer hende
Sommer-hoffet har bjergtaget hende
Bio:

Som hævn for at være blevet ydmyget, og have tabt Kisser til Vinter, har Sommer-hoffets udsending taget Lykke fra Kayan Dayak faktionen.


Lykke var den glade pige, hende som alle lærerne kunne li’, og som halvdelen af klassen skrev lektier af fra. En måneds tid i syvende klasse var hun der ikke, men så kom hun tilbage igen. Det meste af hende; noget var gået i stykker i hende mens hun var væk. Hun ville ikke tale med nogen om det, og lærerne bad eleverne være ekstra søde ved hende – så naturligvis blev hun mobbet. Fra da af var hun den stille pige i klassen, hende der i skolen sad nede bagved og aldrig sagde noget, et par store, brune øjne gemt i en sky af viltert brunt hår
Hun flyttede til Karan Dayak som 14 årig; hun kunne ikke blive hjemme. Høns får penge af kommunen for at ta’ sig af hende. Hun har været her i 6 år nu, og sidder mest på sit værelse. Nogle gange kan man høre hende græde om natten; den mest hjerteskærende gråd man kan forestille sig.
Da hun pludselig fandt sig en kæreste af den mest usandsynlige slags, undrede Michala sig noget, men de to blev uvenner efter hun spurgte ind til det, og kort efter forsvandt Lykke sporløst.

Lykke Ravn

Tales of That City LarsGottlieb