Fyrmester Tøffesen

Undead train engineer

Description:

Tøffesen var engang ingeniør og smed og arbejdede med at vedligeholde DSBs damplokomotiver i remisen ved Korsbæk Station. Et løbsk lokomotiv kørte en dag ind i (faktisk gennem!) remisen og knuste på sin vej den ulykkelige mand hvorefter det foruløkkede i en større damp eksplosion.
Man fandt aldrig liget af manden, og da han ikke havde familie blev der aldrig holdt en begravelse. Stationsfolkene drak en øl til hans minde på Jernbanerestauranten, og det var det.
Men nede i kloakkerne under remisen begyndte noget at røre på sig. Ligdele og rester af lokomotivet begyndte at samle sig, og Tøffesen fik liv.
Han er en del af De Underjordiske, og holder til i kloakkerne og de gamle bygninger omkring banen. Han har så vidt vides ikke gjort nogen noget, men folkene fra Veterantogsklubben bryder sig ikke om at gå der om aftenen, især ikke alene. Nogle kan høre en jamren, andre lyden af en eller anden dampmaskine. Uhyggeligt er det i hvert tilfælde. Men alt det med spøgeri etc. er selvfølgelig noget pjat, og det er bare vinden i udluftningskanalerne til den gamle remise…

Bio:

Fyrmester Tøffesen

Tales of That City elveejay