Tales of That City

Sygeplejerske fundet død under mystiske omstændigheder

Af: Journalist Erik Morentzen

Af: Journalist Erik Morentzen

Her til morgen blev en sygeplejerske fra Korsbæk Sygehus fundet død det gamle bunkeranlæg i hospitalets have.

Politiet vil ikke udelukke, at der er tale om en forbrydelse, og vil meget gerne høre fra vidner der måtte have været i haven i nærheden af den gamle kommandobunker mellem 20 og 23 i går aftes.

Politiet vil især gerne tale med en yngre mand med såkaldt Van Dyke skæg der er blevet set nær stranden i går ved 21:30 tiden. Manden beskrives som “pæredansk” og var iklædt mørke bukser og en mørk striktrøje samt muligvis brune støvler. Manden eller folk der måtte have set ham bedes henvende sig til Korsbæk Politi.

Identiteten af sygeplejersken holdes indtil videre skjult af hensyn til familien og den videre efterforskning.

13:15 Update:

Politiet og retsmedicineren har fastslået, at kvinden ikke selv er faldet ned i bunkergraven. Bl.a. ser det ud til, at hun må være flyttet efter sin død. Politiet har endnu ikke fundet dødsårsagen eller -stedet.

Man vil også gerne tale med ejeren af en sort læderhandske (herre) med initialerne “G. S. S.” broderet på indersiden af åbningen. Handsken blev fundet ved siden af afdøde.

21:15 Update:

Korsbæk Tidende har netop erfaret, at der er tale om Sygeplejerske Liiselotte Göranson fra skadestuen på Korsbæk Sygehus

Comments

elveejay

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.